Yritysesittely

Kauneus- ja jalkahoitola Ruususen Aika on vuonna 2003 perustettu hoitola. Ensialkuun liike näki päivänvalon Kuopiossa, josta tie vei kesällä 2004 Lapinlahdelle, jossa toiminut siitä lähtien. Liiketila sijaitsee esteettömästi katutasossa, Asematie 6:ssa. Liiketalossa toimii kauneushoitolan lisäksi pizzeria, hautaustoimisto, hieroja ja kunnan nuorisotilat. 

Omistaja Miia Holopainen on lapinlahtelainen SKY- kosmetologi ja jalkojenhoitaja, perinteinen jäsenkorjaaja, microblading artisti ja ripsiteknikko.  Miia tekee työtään suurella sydämellä❤

Miian perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta ja 5 koiraa. Vapaa-aikana hän käy aktiivisesti ratsastamassa, lenkkeilee koirien kanssa, harrastaa koiranäyttelyitä, tanssii lattareita, patikoi ja neuloo innokkaasti. Myös kaikenlaiset pikku remontit on sydäntä lähellä sekä erilaiset leipomukset. 

Hoitolassa on käytössä kasvohoitotuotteina Denova Pro-ammattilaissarja,  jalkojenhoidossa Laufwunder,- Gehwol, Jalkis - sekä Iloiset Varpaat tuotelinjat. Kestoväreissä käytän Combinal, Refectocil-ja Berrywellin tuotteita. Microbladingin laadusta vastaa sveitsiläinen korkealaatuinen, palkintoja voittanut Swiss Color- sarja. 

Jälleenmyyntituotteita löytyy edellämainittujen lisäksi LuxMe-tuotesarjalta, josta kultakollageeninaamiot sekä suuren suosion saavuttaneet konjac-kasvojenhoitosienet.

Jälleenmyynnissä myös kotihoitoon tarkoitetut guasha-kammat hierontaan sekä 38-asteisella vedellä puhdistettavat, säänkestävät mascarat. Nämä on hittituote!

Lahjakortit ovat olleet menestys vuodesta toiseen ilahduttamassa läheisiänne 🙂