Yritysesittely

Kauneus- ja jalkahoitola Ruususen Aika on vuonna 2003 perustettu hoitola. Ensialkuun liike näki päivänvalon Kuopiossa, josta tie vei kesällä 2004 Lapinlahdelle, jossa toiminut siitä lähtien. Liiketila sijaitsee esteettömästi katutasossa, Asematie 6:ssa. Liiketalossa toimii kauneushoitolan lisäksi pizzeria, hautaustoimisto ja kunnan nuorisotilat. 

Omistaja Miia Holopainen on lapinlahtelainen SKY- kosmetologi ja jalkojenhoitaja, perinteinen jäsenkorjaaja, microblading artisti ja ripsiteknikko.  Miia tekee työtään suurella sydämellä❤

Miian perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta ja 5 koiraa sekä hevonen. Vapaa-aikana hän käy aktiivisesti ratsastamassa, lenkkeilee koirien kanssa, harrastaa koiranäyttelyitä, patikoi ja neuloo innokkaasti. Myös kaikenlaiset pikku remontit on sydäntä lähellä sekä erilaiset leipomukset. 

Hoitolassa on käytössä kasvohoitotuotteina Denova Pro-ammattilaissarja,  jalkojenhoidossa Laufwunder,- Gehwol, Jalkis - sekä Iloiset Varpaat tuotelinjat. Kestoväreissä käytän Combinal, Refectocil-ja Berrywellin tuotteita. Microbladingin laadusta vastaa sveitsiläinen korkealaatuinen, palkintoja voittanut Swiss Color- sarja. 

Jälleenmyyntituotteita löytyy myös kajaleista ripsiväreihin sekä kynsilakkoja, mutta rajoiteetusti

Lahjakortit ovat olleet menestys vuodesta toiseen ilahduttamassa läheisiänne 🙂

Jaa tämä sivu